LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
OPENING BAR & RESTAURANT BELAIR ANTWERP

Goed nieuws met dit mooie lenteweer, want het mooiste terras van 't stad gaat weer open. Op zondag 1 mei opent het gloednieuwe luchthavenrestaurant Belair Antwerpen haar deuren. Restaurant Belair Antwerp wordt gerund door Rein Van Hove en Dirk Blockmans. Het koppel heeft met Brasserie 2140 al een horecazaak in het Antwerpse en is dus niet aan hun proefstuk toe.
"Belair Antwerp moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt, maar toch ook een beetje denkt dat hij op vakantie is. Voor sommigen zal het een plek zijn om alvast te dromen van hun volgende reis, voor anderen zal het nagenieten zijn van een heerlijke citytrip of wordt het een eerste kennismaking met België", zegt Rein. "Natuurlijk zijn we er niet enkel voor de passagiers. Iedereen is hier welkom. We hopen alvast dat veel mensen uit de regio hun weg zullen vinden naar onze zaak én ons prachtige terras."
Van ontbijt tot diner
Wie bij Belair Antwerp wil eten, kan kiezen uit een ruim assortiment. "Bij ons kan je ontbijten, lunchen en dineren. We zullen elke dag open zijn van 8 tot 22 uur", aldus Rein. De keuken sluit om 21 uur.
Panoramisch terras
Het restaurant heeft ook een prachtig panoramisch terras. "Vanop het terras heb je een prachtig zicht op het volledige luchthaventerrein. Het is de ideale locatie om je familie of vrienden uit te zwaaien of op te wachten", zegt Rein.
Belangrijke troef voor de luchthaven
Het luchthavenrestaurant is een belangrijke troef voor de luchthaven. Heel wat buurtbewoners en reizigers verlangen al even naar een nieuw restaurant met zicht op onze luchthaven. Eindelijk is het zover. We zijn zeer tevreden met de opening van het nieuwe restaurant. We wensen de uitbaters heel veel succes toe", zegt Luchthavencommandant Wim Verbist.
Meer informatie kan u terugvinden op de website van Belair.

(Persbericht Luchthaven Antwerpen dd 28/04/2022)

Hieronder een foto van het interieur van Bar & Restaurant Belair.