LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
URSEL AVIA 2017

Ursel Avia, een begrip en een must-see in het vliegseizoen !
Dit jaar was het weer een schot in de roos. Zaterdag was een mindere dag omwille van het weer dat roet in het eten wierp. De druilregen en het lage wolkendek speelden de organisatie parten. Niettemin was er voldoende animatie op de grond om er een toffe dag te beleven. Zondag straalde de zon en dat is wat men nodig heeft bij het organiseren van een dergelijk evenement. Aan vliegtuigen, zowel op de grond en  zeker in de lucht, was er geen nood. Dat het een grandioos succes was, bewees het talrijk opgekomen publiek. Men kon er zondag letterlijk "over de koppen lopen".
Enkele trekpleisters waren de Royal Air Force, de Red Devils, de Catalina vliegboot, de Avro RJ van Brussels Airlines, het "huis-team" The Victors, de Star-Wars figuren en nog talrijke andere, te veel om op te noemen.
Bedankt en dikke proficiat aan de organisatoren en iedereen, te land of in de lucht, die heeft bijgedragen om van deze Ursel Avia 2017 een feest gemaakt te hebben !
Hierna kan je terugblikken en nog eens opnieuw genieten van een weekend Ursel Avia, overgaande van zaterdag naar zondag (6 aan te klikken foto's - 3 per dag).

(Reportage & Foto's  : Jef Pets & Raymond De Clercq)

Klik op de respectievelijke foto's en herbeleef Ursel Avia 2017 via het foto- en filmmateriaal.