LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
SKYWINGS FLIGHT TRAINING DIAMOND DA42 OO-SKW IN HET NIEUW

Skywings Flight Training, gevestigd op de luchthaven van Antwerpen, heeft als missie  “airline-ready” piloten te trainen met het beste materiaal, de beste instructeurs en de beste infrastructuur in een moderne “airline”-omgeving vanaf dag 1.
Recent voerden zij een wijziging door van hun bedrijfslogo. Het kon dan ook niet uitblijven dat hun opleidingstoestellen zouden worden voorzien van een gelijklopende outfit. De spits werd afgebeten door de Diamond DA-42 Twin Star, sn 42.215 bouwjaar 2007, met de Belgische registratie OO-SKW (SKyWings).
Het toestel kwam op 26/01/2021 in de namiddag toe op zijn Antwerpse thuisbasis en werd er ceremonieel "gedoopt" door de lokale luchthavenbrandweer.
Vermoedelijk zullen de andere toestellen van de vliegschool eveneens in een nieuw jasje worden gestoken. Hierna kan u de DA42 in vol ornaat bewonderen aan de hand van het beeldmateriaal. Met hartelijke dank aan de mensen die hierna worden vermeld voor hun bereidwillige medewerking.

(Artikel : Jef Pets - Foto's : Eddy Campers - Casper Van Damme Skywings - Walter Van Brempt - Jef Pets)

Klik hier voor een kleine filmmontage, klik op de foto met de nieuwe schildering van de OO-SKW hieronder en bekijk de sfeerbeelden van de aankomst op Antwerpen.
Klik op de vorige versie van de schildering van de OO-SKW voor de oudere foto's van het toestel.