LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
OPENDEUR EBTN GOETSENHOVEN

Het eerste WE van september was het gezellig druk op het vliegveld van Goetsenhoven. In samenwerking met de Zweefclub De Wouw organiseerde ULM Goetsenhoven hun tweede opendeur. De voormalige luchtmachtbasis was de thuishaven van de Elementaire Vliegschool (EVS). Menig Stampe & Vertongen SV4’s en later de Siai Marchetti SF206 kozen er het luchtruim voor de vorming van militaire piloten. Later streken de Belgian Air Cadets neer op het vliegveld. Na hun vertrek werd een nieuwe club, ULM Goetsenhoven, samen met de Zweefclub De Wouw gebruikers van het terrein. Zij hielden er een grote schoonmaak. Loodsen en lokalen werden grondig aangepakt en gerenoveerd zodat men er letterlijk van de vloer kan eten.
De opendeur kon van start gaan onder een stralende zon en dat bleef ook zo gedurende het hele weekend.
Er was van alles te doen, te bekijken en te beleven, voor elk wat wils zowel voor klein als groot. Bekijk de knappe fotoreportage van Raymond, beeldmateriaal zegt meer dan woorden.
Een zeer geslaagde tweede editie waarvoor een dikke pluim naar de organisatoren en de medewerkers. De bezoekers waren enorm tevreden.
Bedankt iedereen en jullie zien ons zeker terug volgend jaar !

(Tekst : Jef - Foto’s Raymond & Jef)

Klik op de foto's hieronder voor het beeldverslag.