LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
MODEL AERO SPORT HEIST - MASH - FLY IN 2019

Tijdens het weekend van 6 en 7 juli 2019 vond op onze club de jaarlijkse Fly In plaats. Een tachtigtal nationale- en internationale modelpiloten zorgden weerom voor een prachtig modelvlieg-evenement in het Wiekevorstse luchtruim.
Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur konden de massaal toegekomen bezoekers genieten van al het moois dat modelvliegen in zijn mars heeft.
Gedurende de twee dagen werd er tekst en uitleg gegeven door een lid van onze club. Hij zorgde er voor dat de mensen op een begrijpelijke manier konden kennismaken met modelvliegen. De snoepdroppings, die op regelmatige tijdstippen werden gehouden, werden zeer op prijs gesteld door de jongsten onder de bezoekers.
Schitterend weer, ervaren modelpiloten, prachtige toestellen te samen met gemotiveerde medewerkers maakten van deze Fly In weerom een feest.
Als ik me niet vergis telde men een 3000-tal bezoekers op het vliegveldje aan de Wiekevorstse-Goorweg te Heist-op-den-Berg. Een absoluut record !
Ik wens het bestuur, het feestcomité, de medewerkers en de leden van onze club MASH van harte te feliciteren voor hun inzet en enthousiasme. Dank ook aan de bezoekers voor hun talrijke opkomst.
Wij hopen u volgend jaar opnieuw te mogen begroeten op onze Fly In 2020.

(Artikel : Jef - Foto's en film : Sam & Jef)

Klik op foto's en bekijk de beelden van de Fly In bij MASH.