LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
FLYBE VERBINDING ANTWERPEN-LONDON SOUTHEND

Eerder deze week werden de vluchten van Flybe geïntroduceerd. Ondertussen zijn er al heel wat passagiers die gebruik hebben gemaakt van de verbinding Antwerpen-Londen Southend, reden genoeg om de passagiers van Flybe extra in de watten te leggen. 

Flybe biedt vier vluchten per week aan van Antwerpen naar Londen Southend en mikt voornamelijk op citytrippers die willen genieten van de Engelse hoofdstad. 
Opvallend is dat er ook heel wat Engelsen gebruik maken van deze nieuwe verbinding om naar Antwerpen te reizen.

De vluchten worden uitgevoerd door een ATR72-600 vliegtuig met 70 zitplaatsen en de vluchttijd zal minder dan 1 uur bedragen.
Flybe, operated by Stobart Air, biedt ook snelle en handige verbindingen naar Dublin, Manchester en Glasgow via de luchthaven van Londen Southend.


Ciaran Smith, Network Development Manager Stobart Air: “We zijn opgetogen om Antwerpen als bestemming binnen ons netwerk te kunnen aanbieden en zo meer keuzes te kunnen aanreiken aan onze passagiers.”


Marcel Buelens, CEO Luchthavens Antwerpen & Oostende-Brugge, verwelkomt Flybe naar Antwerpen: “Vele Belgische en Nederlandse reizigers houden van een citytrip naar Londen en dit biedt hen een perfecte betaalbare keuze voor een korte vakantie.”
Hij voegt daaraan toe: “Ik ben ook erg enthousiast over de connecties die worden aangeboden, hierdoor breidt het aantal bestemmingen van Antwerpen verder uit en zal het inkomende verkeer van Groot-Brittannië en Ierland naar Antwerpen ook toenemen.”

Vluchten kunnen geboekt worden op www.flybe.com en dit vanaf € 29,99 enkele reis.

(Persbericht Luchthaven Antwerpen - met dank aan Catherine Stuyck)

Klik hieronder om de ATR van Flybe op Antwerpen te bekijken.